Make your own free website on Tripod.com

MIRESEVINI

AUTOR FAQES

Home
PAMJE ROMANTIKE
MUZIK
expert
NOKIA
Auto Vetura
VIRUS PROGRAM
POEZI
TARKAN
FOTOGRAFIT EMIA
EKSPERTI HACK
MEDITIME
AUTOR FAQES
QESHARAKE
FEJA ISLAME
MJEKSI

luki.jpg

     QUHEM FARUK BALLAZHI
jom ilindur ne vitin: 27.04.1983
Ifalenderoj gjithe ata qe dhan kontributin e tyre
ndaj gjithe kesaj qe ja dulem me vullnetin dhe perpjekjen
etyre te ndershme qe mete vertet kan punuar neket drejtim
,une jom munduar qe si fillim iksaj nisme te vendosi disa
rubrika me te cilat besoj se doti z'bus zemrat evizituesve te
ksaj faqe te perkryer..........!!!!
 

New Page 6